atosay

  • ۰
  • ۰

دانلود طرح توجیهی معرفی شرکت شاداب خراسان 1396

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 6

معرفی شرکت شاداب خراسان :

شرکت شاداب خراسان که در سال 1337 تاسیس شد . که در ابتدا این شرکت شخصی بود که بعد ها این شرکت توسط سپاه پاسداران خریداری شد و به عنوان یک شرکت دولتی شناخته شد .

این شرکت دارای تجهیزات و ماشین آلات زیادی می بادش . این شرکت در مشهد کیلومتر 12 جاده قدیم قوچان واقع شده است . از انواع محصولاتی که می توان نام برد که در این شرکت تولید می شود می توان به "رب گوجه فرنگی" انواع کمپوت ها از جمله سیب ، گلابی ، گیلاس ، آلبالو و ... ، کسزوجات که مهم ترین آنها عبارتند از : کنسرو عدس ، نخود ، نخود آبگوشتی ، لوبیا ، نخود سبز ، کنسرو بادمجان و کنسرو مخلوط سبزیجات و کنسرو ذرت نیرین و کنسرو لوبیا و قارچ باشد . در کنار این محصولات نیز محصولات متفرقه نیز تولیدمی شود از جمله انواع مرباجات می باشد . و بعضی از محصولات نیز در شرکت های تولیدی دیگر به سفارش شرکت شاداب تولید می شوند از جمله نوشابه ، خیار شور ، ترشی جات ،دوغ و ... می باشد .

این شرکت از نظر نیرو کار نیز دارای کادری مجرب می باشد . که نیروهای کارگر و فنی این شرکت در حدود 250 نفر می باشد . البته در ایام پر کار و در زمان کاهش تولید نیز در حدود 150 نفر می باشد و همچنین از نظر کادر مهندسین نیز این شرکت دارای کادری فعال و موفق می باشد . کادر مهندسین از جمله مهندسین کنترل و کیفیت ، مهندسین تولید ، و مهندسین برنامه ریزی و بازرگانی می باشد . در کنار این کادر ها دارای کادر فعال اداری نیز می باشد مانند حسابداری ، نیمه و معاونت می باشد . در این شرکت بزرگ تولید کشور .

مقدمه فرایند :

امروزه با پیشرفتهایی که در زمینه فرایند مواد غذایی ایجاد شده است . که این پیشرفتها باعث شده است که فرایند و تولید مواد غذایی از روش های سنتی به روش های نیمه اتومات و تمام اتومات تغییر ماهیت دهد . که این تغییر ماهیت باعث شده است که محصولات تولیدی با کیفیت بالا و مناسبی به دست مصرف کننده برسد و همچنین کوتاه شدن زمان تولید و سهولت تولید از مزایای دیگر این تغییر ماهیت می باشد در صنعت تولید .

بر همین اساس که تغییراتی در تولید مواد غذایی و فرایند های دیگر صورت گرفته است باعث شده است که محصولی مثل رب گوجه فرنگی نیز تحت تاثیر این تحولات قرار گیرد .

توضیح خط تولید رب گوجه فرنگی از ابتدا تا انتهای تولید این فرایند

در ابتدای تولید این فرآورده باید محصول اولیه که همان گوجه فرنگی می باشد از تولید کنندگان این محصول تهیه گردد .

بعد از انجام عمل تهیه گوجه فرنگی در داخل شرکت یا همان کارخانه تولید باید این محصول توسط مهندسین مربوطه این امر مورد تایید و قبول قرار گیرد . (از نظر بافت ، تازگی ، میزان PH ، و رسیدگی مورد تایید باشد ) پس از اینکه توسط مهندسین صنایع غذایی محصول مربوطه مورد تایید شد این محصول را در ابتدای خط تولید به داخل حوضچه تخلیه گوجه فرنگی ، تخلیه می کنند . که در داخل این حوضچه توسط آب سالم و هوادهی شست و شوی اولیه برای از بین بردن گل و لایی و گرد و غباری چسبیده به محصول صورت گیرد .

پس از شست و شوی اولیه گوجه فرنگی توسط نوار نقاله انتقال می یابد به ح.ضچه شماره 2 که در این حوضچه شست و شوی کامل روی محصول صورت می گیرد توسط فشار بالای آب سالم پس از عمل شست و شوی گوجه فرنگی توسط نوارهای نقاله که به صورت متحرک می باشند به نوار سورتینک (یعنی جدا کردن محصول معیوب از سالم) انتقال می یابد . که در این نوار توسط کارگرانی که بر روی آن مستقر هستند عمل جدا سازی محصول سالم از معیوب انجام می شود . طبق استاندارد تعداد کارگران بر روی هر نوار سورتینک 6 نفر می باشد .

در ادامه عمل فرایند گوجه فرنگی های سالم توسط نوار نقاله به دستگاه های خرد کن انتقال می بابند که مثل دستگاه چرخ گوشت عمل می کنند پس از عمل خرد شدن گوجه فرنگی توسط لوله های انتقالی به دستگاه پیش پز یا پدی هیتر انتقال می یابد که در این دستگاه عمل بلانچینگ یا همان آنزیم بری نحصول صورت می گیر د. و عملکرد این دستگاه بدین صورت است که به صورت استوانه بوده و داخل آن به صورت لوله های یک در میان آب گوجه فرنگی و بخار در جریان است . و دمای حداقل پیش پز حدود 65 درجه سانتی گراد است . بعد از انجام عمل آنزیم بری و رساندن دمای آب گوجه به 65 الی 80 درجه توسط لوله های خط تولید به صافی های خط تولید انتقال می بابند که آب گوجه انتقالی دارای مواد ناخالص و تفاله و دانه هایی می باشد که توسط این صافی ها به طور کامل ایم مواد و ذرات نا خالص آب گوجه جدا می شوند .

بعد از جدا سازی ناخالصی ها آب گوجه به داخل مخازن آب گوجه می ریزد که ظرفیت این مخازن در حدود 50 الی 80 تن می باشد . و این مخازن عمل ذخیره سازی آب گوجه فرنگی را انجام می دهند . سپس آب گوجه ذخیره شده توسط پمپ ها و لوله های انتقالی به داخل مخازن تغلیظ کننده انتقال می یابد . در داخل این مخازن که ظرفیتی در حدود 200 تن دارند تحت عمل بخار و فشار آب گوجه فرنگی تغلیظ می شوند و از میزان آب آن کاست همی شود و به مواد جامد آن افزوده می شود. البته عملکرد تغلیظ کننده بر اساس میزان درجه تنظیم شده است . که بررسی صفحه دیجیتال آن تنظیم می شود . که اصطلاحاً به آن بریکس می گویند . بریکس : میزان غلظت مواد جامد محلول می باشد در فراورده های مختلف غذایی .

میزان بریکس بر اساس استاندارد و بدون نمک حدود 26 – 5/25 می باشد . وقتی آب گوجه موجود در داخل دستگاههای تغلیظ کننده به این حد بریکس برسد به صورت اتومات دریچه های تخلیه تغلیظ کننده باز می شود و آب گوجه فرنگی که حالا به رب تبدیل شده است و بدون نمک می باشد توسط لوله ها و پمپ های انتقالی خط تولید به داخل مخازن نمک زنی تخلیه می شود . سپس در داخل این مخازن به ربی که دارای بریکس حدوداً 26 – 5/25 می باشد به میزان 2٪ بر اساس دستورالعمل های استاندارد نمک اضافه می کنند که این نمک اضافه شده به رب بر اساس درجه بندی هایی که روی مخزن نمک زنی مدرج می باشد اضافه می کنند که این میزان نمک اضافه شده به درستی به رب اضافه شود . بعد از اضافه کردن نمک به رب داخل مخزن توسط همزن نهایی که در این مخازن تهویه شده است . رب به خوبی همزده می شود . تا نمک به خوبی در داخل آن حل شود و جذب رب









سایر محصولات :
دانلود طرح توجیهی معرفی شرکت شاداب خراسان 1396

دانلود طرح توجیهی معرفی شرکت شاداب...

دانلود طرح توجیهی منبت کاری 1396

دانلود طرح توجیهی...

دانلود طرح توجیهی مشارکت فناوری اطلاعات در کارآفرینی 15 ص 1396

دانلود طرح توجیهی...

تحقیقی درمورد فوتبال و تاریخچه آن

تحقیقی درمورد فوتبال و تاریخچه آن...

تحقیقی درمورد فوائد ورزش

تحقیقی درمورد فوائد...

تحقیقی درمورد فوائد ورزش چیست

تحقیقی درمورد فوائد...

تحقیقی درمورد فناوری ترمز

تحقیقی درمورد فناوری ترمز...

دانلود طرح توجیهی طلا فلزات و ذوب آنها 1396

دانلود طرح توجیهی طلا فلزات و...

دانلود طرح توجیهی مدرسه غیر انتفاعی 1396

دانلود طرح توجیهی...

دانلود طرح توجیهی طلا و جواهر سازی 12 ص 1396

دانلود طرح توجیهی طلا و جواهر...

دانلود طرح توجیهی کارخانه شهد آب ارومیه 38 ص 1396

دانلود طرح توجیهی کارخانه...

دانلود طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف 1396

دانلود طرح توجیهی ...

دانلود طرح توجیهی کارخانه توس چینی 13ص 1396

دانلود طرح توجیهی کارخانه...

تحقیقی درمورد فن آوری ترموالکتریک

تحقیقی درمورد فن آوری ترموالکتریک...

دانلود طرح توجیهی ماست پلستوریزه 1396

دانلود طرح توجیهی ماست پلستوریزه 1396...

دانلود طرح توجیهی ماشین چاپ 11 ص 1396

دانلود طرح توجیهی ماشین چاپ...

دانلود طرح توجیهی کارخانه شیر ومحصولات لبنی پگاه مشهد 30ص 1396

دانلود طرح توجیهی کارخانه...

تحقیقی درمورد فن آوری اطلاعات و روابط صنعتی

تحقیقی درمورد فن آوری اطلاعات...

دانلود طرح توجیهی طرح کارخانه تولید پوشاک کودکان 1396

دانلود طرح توجیهی طرح کارخانه...

تحقیقی درمورد فلفل سیاه

تحقیقی درمورد فلفل سیاه...

تحقیقی درمورد فلسفه و نظام سیاسى اسلام

تحقیقی درمورد فلسفه...

تحقیقی درمورد فلسفه مدیریتی

تحقیقی درمورد فلسفه مدیریتی...

تحقیقی درمورد فلزات سنگین در کشاورزی و محیط زیست

تحقیقی درمورد فلزات سنگین در...

پاورپوینت علوم هشتم فصل 11 کانی ها 23 اسلاید قابل ویرایش زیبا و آموزنده

پاورپوینت علوم هشتم فصل...

تحقیقی درمورد فلزات بازیافتی

تحقیقی درمورد فلزات بازیافتی...

تحقیقی درمورد فلز قلع

تحقیقی درمورد فلز قلع...

دانلود طرح توجیهی شرکت ایران شرق 1396

دانلود طرح توجیهی شرکت...

تحقیقی درمورد فلز بیسموت

تحقیقی درمورد فلز بیسموت...

تحقیقی درمورد فقه زنان و مسئله برابری

تحقیقی درمورد فقه زنان و مسئله برابری...

تحقیقی درمورد فعالیت های نیکوکارانه 5 ص

تحقیقی درمورد فعالیت...

تحقیقی درمورد فعالیت های کشاورزی

تحقیقی درمورد فعالیت...

تحقیقی درمورد فرزندان پیامبر

تحقیقی درمورد فرزندان پیامبر...

تحقیقی درمورد فردوسی و سلطان محمود

تحقیقی درمورد فردوسی و...

تحقیقی درمورد فردریک ویلهم فروبل

تحقیقی درمورد فردریک ویلهم فروبل...

تحقیقی درمورد فرخی سیستانی

تحقیقی درمورد فرخی سیستانی...

تحقیقی درمورد فرانک لویدرایت

تحقیقی درمورد فرانک لویدرایت...

تحقیقی درمورد فرازی در حماسه حسینی

تحقیقی درمورد فرازی در حماسه...

تحقیقی درمورد فرار از مدرسه و راه درمان آن

تحقیقی درمورد فرار از مدرسه و...

تحقیقی درمورد شرح حال ریاضی دانان ایران وجهان

تحقیقی درمورد شرح حال ریاضی دانان...

تحقیقی درمورد تورم

تحقیقی درمورد تورم...

تحقیقی درمورد تطبیق اسپدانس الکتریکی

تحقیقی درمورد تطبیق...

دانلود طرح توجیهی کارخانه ی ملامین نی ریز 15 ص 0 1396
دانلود طرح توجیهی کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد 23 ص 1396
دانلود طرح توجیهی کارآفرینی (شرکت رب مسما مشهد) 1396
دانلود طرح توجیهی کارخانه بخاری کارآفرینی 1396
دانلود طرح توجیهی کارآفرینی و نقش ICT درآن 1396
طرح توجیهی بازیافت مواد پلاستیکی، تولید نایلون و چاپ روی آن
طرح توجیهی احداث استخر سرپوشیده
طرح توجیهی آموزشگاه هنـرهای تجسمی
طرح توجیهی تولیـد مربا، ترشی و خیارشور با ظرفیت 620 تن در سال
طرح توجیهی تولید بخاری گازسوز
طرح توجیهی بازیافت مواد پلاستیکی، تولید نایلون و چاپ روی آن
طرح توجیهی آموزشگاه هنـرهای تجسمی
طرح توجیهی احداث استخر سرپوشیده
طرح توجیهی احداث باشگاه ورزشی با ظرفیت پذیرش 2600 هنرجو در سال
بررسی حقوق و تکالیف کارفرمایان مشمول قوانین و مقررات تأمین اجتماعی در پرتو تأمین اصل امنیت حقوقی

کلمات کلیدی :شرکت شااب خراسان گوجه فرنگی توسط معرفی شرکت شااب توسط نوار نقاله این تغییر ماهیت شااب خراسان 1396 گوجه فرنگی این شرکت این مخازن شرکت شااب لوله های شااب خراسان فرنگی محصول مخازن مهنسین میزان انتقال
  • ۹۶/۰۸/۲۹
  • فصل هنری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی